dimecres, 27 de setembre del 2017

Premi a la Millor Recepta Saludable al Concurs per a bloguers al Dia Cuina de Manlleu, organitzat per la revista Cuina

Si voleu repescar la recepta guanyadora, cliqueu aquí.


Ja fa tres anys, en aquest mateix blog, vaig publicar una entrada amb un títol molt semblant:
http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2014/09/premi-la-millor-recepta-tradicional-al.html Va ser quan, per primer cop, vaig resultat guanyadora d'aquest fantàstic concurs de la revista que tan ens agrada a a casa, i el primer cop que fotografiaven en públic, segurament, a la nostra petita Arlet.



**Al cap de tres setmanes d'aquesta foto naixeria el tresor més gran que mai hagi vist i viscut, la nostra filla.


Aquest 2017 he tornat a estar d'enhorabona perquè el jurat de Cuina ha valorat la meva recepta com la Millor Recepta Saludable del Concurs per a Bloguers del Dia Cuina de Manlleu. Em fa molta il·lusió tornar a recollir el premi, i aquest cop, acompanyada de la petita Arlet, que ja és a punt de fer tres anys. Felicito molt el  Xavi Soriano del blog Flavorcook, premiat  amb la millor recepta innovadora; i a Mayte Deza, del blog La Fonda Deza, millor recepta tradicional. També l'enhorabona a tota la resta d'amics i amigues finalistes del concurs d'enguany.

D'esquerrra a dreta, l'alcalde de Manlleu, el Xavi Soriano, jo mateixa i l'Arlet, el director de 'Cuina' Josep Sucarrats, la Mayte Deza, i el regidor de promoció econòmica.

La jornada del Dia Cuina va ser molt fructífera, ja que de bon matí, a tots els finalistes ens van convidar a la granja Les Basses, una explotació familiar situada als afores de Manlleu on tenen cura de produir una de les millors carn de vedella i vaca de la contrada. Crien i engreixen vaques i gallines, i el germà de la família, també porcs a Sant Hipòlit. Annexa a la mateixa granja, hi ha l'obrador on tallen i preparen les peces de carn, que venen allí davant mateix, en una agrobotiga on també s'oferta verdura i precuinats càrnics. Les especialitats que vam poder tastar al final de la visita - el bull blanc, el bull negre, la costella cuita al buit a baixa temperatura -  ens van entusiasmar. La carn melosa i molt gustosa, que demostra l'atenció que la família posa en cadascuna de les vaques que crien.





Una bona sorpresa, la del bull tallat gruixut i cuit a la brasa, una delícia que repetiré! L'Arlet va fer-se amiga del Santi, un dels tres fills de l'amo. Que ja està bé! ha ha ha.

A continuació, havent acabat la visita, ens vam desplaçar a la plaça de Manlleu on tenia lloc, durant tot el cap de setmana, la Fira del Porc i la Cervesa, fira on s'emmarca aquest concurs Dia Cuina que us comentava.


Aquesta seria una bona fotografia resum de la fira, on el protagonista és el porc i la cervesa. Entrega de premis a les escales de la plaça Fra Bernardí i la sorpresa, quan diuen el meu nom i em sento afortunada. Com a premi, em van regalar un lot de cerveses artesanes del Montseny. A dia d'avui, ja he tastat la que porta castanya i m'ha encantat! Haurem de seguir amb la resta.

Finalment, per arrodonir la jornada bloguera, vam dinar al restaurant Sambucus, on ja hem estat en altres ocasions. Vam dinar fantàsticament bé, tot molt bo i centrat en el producte estrella, el porc.

Somaia de Can Colom, xips amb oli de tòfona, carpaccio de bacallà amb escabetx de verdures a la cervesa Eilster, carn del perol del mercat de Manlleu, coca de llardons amb llata de porc i figues, garró de porc amb col adobada i, de postres, textures de llet d'ovella del Serradet de Barneres amb maduixes i saüc.

A la tarda, encara vam tenir temps de fer una segona i tercera volta per la fira, tot i que no ens vam quedar fins al final perquè l'Arlet ja estava més que satisfeta, i jo també, val a dir-ho. Va ser al vespre quan es va nomenar millor llonganissa a la Molist (que vaig comprar a la fira, en una de les paradetes i que ha durat ben poc a casa, he he he) i també es van nomenar les tres millors cerveses artesanes 2017.

Moltes gràcies a la revista Cuina per aquesta jornada i premi tan xulos.














1 comentari:

  1. Moltes felicitats Marina. L'Arlet segur que va gaudir molt de la jornada. Tot té molt bona pinta.
    Petons.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...