dilluns, 16 de gener del 2017

Pastís japonès amb colorant

Ja feia dies, setmanes potser, que veia a les xarxes això del pastís japonès, que vindria a ser un pastís de formatge però molt esponjós, de gust suau i amb un punt àcid, fet sense gens de farina i amb només tres ingredients: formatge cremós, xocolata blanca i ous. L'altre dia el vaig fer, finalment, i he de dir-vos que a casa ens va agradar molt. I com que és tan fàcil... el tornaré a fer! Per afegir-hi un toc... personal ("toque Torres", com en diem a casa) hi vaig posar colorant comestible blau i verd, d'aquí el color final que veieu a la fotografia.

Ingredients:
3 ous
120 g de formatge d'untar
120 g de xocolata blanca
Colorant comestible (opcional)



Comencem, desfent la xocolata blanca. També separem el rovell de la clara dels ous.Reservem la clara a la nevera. Remenem la xocolata blanca fos amb el formatge cremós. Després, hi incorporem els rovells d'ou i tornem a remenar.



Traiem la clara de la nevera i ara, la batem a punt de neu (si hi afegim un pessic de sal es muntaran més bé "toque Torres"). Un cop les tinguem llestes,  les incorporem a la resta de la massa. I també hi afegim unes gotetes de colorant.  


Ho enfornem, i aquí està la clau, de la següent manera: 15 minuts a 170 ºC, 15 minuts a 160 ºC i ho deixem 15 minuts més al forn, apagat. I ja el tenim llest! Espero que us agradi.




 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...