diumenge, 2 d’agost del 2015

Bombons de xocolata amb grosella i coco


Aquests són els bombons que vam regalar no fa gaire a la cosina Helena per donar-li les gràcies de la sessió de fotos que, ella com a fotògrafa, va fer i que vam regalar-li a la Lara, la germana de l'Arlet, pel seu aniversari. La cosa va de regals, doncs, ja ho veieu. Avui us explico com fer aquests bombons i segur que estareu d'acord amb mi que són facilíssims.

Ingredients:
xocolata negra per fondre
coco deshidratat
grosella deshidratada 


El que fem primer és fondre la xocolata al bany maria.


A continuació, estenem sobre un silpat unes cullerades de xocolata i, amb la mateixa cullera, els donem forma d'esfera. A sobre, hi disposarem miques de grosella deshidratada.


Sobre una altra superfície (paper sulfuritzat, en aquest cas) decorarem les esferes de xocolata amb coco ratllat i també grosella deshidratada. 


Ho deixarem reposar força estona, sobretot ara a l'estiu, perquè la xocolata qualli. Un cop passat el temps necessari, ho emplatarem i ja ens ho podrem menjar!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...