dissabte, 3 de desembre del 2011

Pebrots del piquillo amb brandada de bacallà


Els pebrots del piquillo sempre resulten i són una solució molt versàtil a l'hora de preparar unes tapes fredes, si un no té temps de cuinar al moment o, per dedicar-se als convidats, no pot estar pendent dels fogons. La brandada es pot tenir preparada el dia abans i, just abans de servir el plat, se'n farceixen els pebrots. En aquest cas, hi he afegit un llit d'espinacs amanits, per decorar-los una mica que, pobrets, tan sols, em feien certa llàstima.

Brandada
- 750 gr. de bacallà
- 2 patates
- 1 got d'oli
- 2 alls
- 1 fulla de llorer
- 200 ml. de nata líquida
- nou moscada

Dessalar el bacallà i reservar. Posar a bullir les patates pelades i tallades a trossos amb la fulla de llorer. Quan portin un quart d?hora bullint, afegir-hi el bacallà. Deixar coure uns 10 minuts més. Amb una mica de líquid de la cocció, triturar les patates. Treure les espines que puguin quedar del bacallà. Posar un una cassola o paella fonda, l'oli amb els alls. Deixar enrossir. Afegir les patates i el bacallà trossejat ben petit. Barrejar fins que quedi una pasta. Afegir la nata líquida i una mica de nou moscada ratllada.


 

4 comentaris:

  1. Tota la raó!, els pebrots son una solució perfecte per a un entrant que normalment agrada i et fa quedar bé. Jo encara no els he fet de brandada, així que t'agafo la recepta!perquè l'aspecte és espectacular!. Els faig amb un sofregit de tonyina triturat, amb formatge cremós i granet d'ametlla, amb tàperes-anxova-olives-maionesa, o amb botifarró i pinyons...Una abraçada.

    ResponElimina
  2. és veritat, els pebrots del piquillo són molt versàtils i ofereixen moltes possibilitats. pensava que també convertits en salsa, deus tenir raó que de tot en faig salses o cremes ;-)

    ResponElimina
  3. Quin clàssic que mai passa de moda els pebrots farcits de brandada! A mi m'encanten!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...