diumenge, 16 d’octubre del 2011

Crêppes salades

Ahir vam sopar de crêppes a casa. Als nens els encanten les crêppes! Però... què dic, als adults també, i molt! En vam fer d'aquelles que no es fan soles, sinó d'aquelles que t'has de treballar. Cadascú va poder-se cuinar la seva pròpia crêppe salada amb els ingredients que va voler. El secret? Aprofitar una crepera elèctrica que permet, un cop a taula, cuinar i menjar gairebé al mateix temps. Com que encara quedava una mica de massa crua, ens vam obsequiar amb unes crêppes dolces de xocolata o melmelada de carbassa. Us deixo anotats els ingredients per la massa. El gust i ingredients, el triareu vosaltres. Bon profit!

Ingredients (per a 8 crêppes)
125 g de farina
1/4 l llet
2 ous
un pessic de sal
1 c. sopera d'oli d'oliva verge extra
Ingredients per farcir (els que volgueu)

La màquina màgica, els ingredients per combinar... i una amanida d'espinacs per a fer-ho baixar!





8 comentaris:

  1. Hola Marina, fantàstiques!!!!
    La pasta quan le fas, has d'esperar una estona o pots cuinar-la al moment?

    ResponElimina
  2. Hola Núria! Jo la deixo reposar una hora, la pasta. Queda més ben lligada i sempre m'han explicat que es feia així. A casa teníem costum de fer-ne, quan érem petits. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  3. A nosaltres ens encanta sopar de creps, on tothom es preapara la crep al gust. Però no tenim aquest aparell tan xulo que et permet fer la crep al moment. Ha de ser una passada!

    ResponElimina
  4. I tant, a gust del consumidor oi?! L'aparell sí que és una passada,m'estic encantada. No s'enganxa gens i, com que és elèctric, et permet posar-lo a taula mateix. Si t'interessés, jo el vaig comprar per Internet. Ara no sé si encara hi ha l'oferta... Ve equipat amb tots els "catxarros", paleta antiadherent, pal de fusta tubular, etc... Una abraçada!

    ResponElimina
  5. a la meva filla li encanten les crepes, però només en fem molt de tant en tant per esmorzar, i de salades no sé si n'he fet mai. encara que no tingui aquesta màquina tan curiosa, veig que ofereixen moltes possibilitats que caldrà provar!

    ResponElimina
  6. Doncs no ets l'únic, Manel! Molta altra gent associa les crêppes als postres. I ja et dic que entre els que vam sopar dissabte, ningú n'havia provat mai de salades, encara. Són gairebé més bones que dolces, sobretot si porten formatge que es desfà com a la pizza i hi dóna untuositat. Petons!

    ResponElimina
  7. Tenim previst probar de ver-ne el divendres per sopar també, sense máquina meravellosa, però vaja... per cert, ens quedem amb la teva recepta (amb el teu permís, es clar) i amb farciment que m'ha cridat l'atenció: pernil dolç i bolets (l'afegiré al previst de salmó i foiegras).

    Moltes gracies, petons i sobretot: bon profit!!

    ResponElimina
  8. I tant!! Tot el permís, només faltaria!!! petonet i bon profit també!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...